Drottninggatan 8,  742 31 Östhammar   -   0173-129 15   -   [email protected]   -    www.egentid.com

Egentid Hud&Spa

Din tid    Din egentid    Egentid

Årets Julklapp från Exuviance! 

Nu är äntligen årets julerbjudande från Exuviance här!  Vid köp av ett Supercharge AOX Serum så får du vår storsäljare Evening Restorative Complex på köpet! 689:-
(Gåvans värde 399 kr, gäller så långt lagret räcker)
Supercharge AOX Serum Ett helt nytt superserum som effektivt stärker hudens försvar mot oxidativ stress, som är en av de främsta orsakerna till synliga ålderstecken på huden. Exuviance patenterade teknologier AHA och PHA ger tillsammans med en mix av verksamma växtextrakt ett optimalt försvar mot nedbrytande miljöfaktorer. Serumet doftar bl.a av nejlika och kardemumma, vilket passar extra bra i juletid! För dig som vill förebygga åldrandet samt vårda och stärka din hud! 
Evening Restorative Complex en näringsrik, återfuktande nattcreme för alla hudtyper. Den återuppbygger huden och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor. PHA i kombination med näringsrika fuktgivande ämnen, hyaluronsyra, vitaminer, lipider och växtämnen har en lindrande inverkan på stressad hud. 
A-, C- och E-vitamin skyddar huden mot de fria radikalernas skadliga påverkan som åldrar huden i förtid. Har en härlig lätt äpple-/citrusdoft.
_____________________________________________________________________________________

INTRODUKTIONSPRISER PÅ ENERPEEL KEMISK PEEL OCH 

DERMASTAMP MICRONEEDELING 

T.O.M 31/12 2019

Läs mer under fliken Avancerad Hudvård!

________________________________________________________________________________________________

Eleebana One Shot LashLift 895:- 

inklusive fransfärgning och Keratinbehandling för starkare frans 
och näring.
(OBS! kom alltid osminkad till behandlingen) 
Tillägg till behandlingen:
Brynfärg och plock. 250:-
Endast brynplock 100:-

Nu kan vi med Elleebana One Shot Lash Lift erbjuda er underbart fylliga och böjda fransar som kommer att hålla länge. En 60 minuters behandling är allt som behövs för att ge dina fransar en djup böj som även efter dusch och bad kan vara upp till 10 veckor! Hållbarheten varierar dock från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka.

Bästa resekamraten !

Alla 9 produkter får du i en praktisk resenecessär, 

som går att ta med sig i handbagaget! 

Räcker till ca 14 dagar, 

välj för normal/fet eller torr/ känslig hy.

Innehåller Rengöring, Toner, Micropeeling, 2 st.Masker, Serum,  Dag & Nattcreme, Ögoncreme, Bodylotion, Heel&Elbow repair.

Pris 259:-