-
Epilering och Diatermi

Generande hårväxt är ett stort problem för många människor, män som kvinnor oavsett ålder. Vi kan på ett skonsamt, effektivt och smidigt sätt avlägsna hårväxt på mindre ytor som överläpp haka, mm.

Epilering 
Epilering med diatermi anses vara den effektivaste metoden när det gäller att ta död på hårsäckar och den är den säkraste när det gäller att undvika ärrbildning och pigmentförändringar i huden.

Epilering med diatermi – högfrekvent växelström är en välbeprövad hårborttagningsmetod. Epileringen kan göras på i stort sett alla strån tjocka, tunna, ljusa och mörka och är en permanent hårborttagningsmetod. 

Behandlingen går till så att en mycket tunn, fin nål förs ner till hårsäcken.
När nålen träffar mycket nära hårroten skadas den av värmeutvecklingen som strömmen bildar och därefter dras hårstrået ut med en pincett. 
Behandlingen kan upplevas som smärtsam, men det är väldigt individuell beroende på hur smärtkänslig man är. Man kan använda bedövningsalva för att lindra. Bieffekter kan vara smärta, rodnad eller svullnad som lägger sig ganska fort.

Behandlingarna behöver i regel upprepas flera gånger innan strået försvinner helt då det måste vara i rätt växtfas för att kunna förstöras fullständigt. 

Epileringsbehandlingarna utförs av Kia som är internationellt auktoriserad hudterapeut.

Priser Diatermi/Nålepilering:
Avlägsnandet av oönskad hårväxt
5-15 min. 450:-/500:-
Upp till 30 min. 850:-/950:-
Obs!
För att man ska kunna se strået får du inte raka eller klippa dem för korta inför behandlingen.


Priser SkinTags/Hudflikar 
Borttagning 30 min 1150/1225:- Hudflikar eller små fibrom (kallas för ”skin tags”) är mycket vanligt förekommande godartade hudförändringar. De kan visa sig som en eller flera mjuka hudfärgade eller lätt pigmenterade stjälkade utväxter i huden. 
De växer vanligtvis i ansiktet, i huden runt halsen och i armhålorna. Oftast ger dem inga besvär eller symptom. Vi bränner bort skintags med diatermi och du får en liten sårskorpa som läker på ca. en vecka.

Priser Borttagning av mindre kärl i ansiktet
5-15 min: 750:-/825:-

Små kärl kallas också för telangiektasier som kan bildas i huden framförallt runt näsan och på kinderna. Dessa bränner vi enkelt bort och det bildas små skorpor som läker fort i ansiktet. 
Tar man bort på benen tex. så tar läkningen längre tid.
Behandlingarna kan behöva upprepas någon gång för bästa resultat.

Före behandlingEfter ca. en vecka


Site Builder drivs av  Vistaprint