-
NYHET! 
E-DERMASTAMP®
En ungdomlig hud är rik på fukt, utstrålar lyster och har en aktiv cellförnyelse som omsätter och reparerar vävnaden. Över tid försämras hudens funktioner. Cellförnyelsen och förmågan att binda fukt avtar, dessutom försämras hudens fasthet och elasticitet. Ytstrukturen blir ojämn och hudens naturliga lyster avtar.

Genom Maskinell Microneedling kan vi se till Din huds behov anpassas med behandlingar för att verka på de områden Din hud har störst behov för. Det kan vara att jämna ut hudens pigmentering, reducera rynkor/linjer eller återskapa hudens ungdomliga fyllighet. Med e-DERMASTAMP® erbjuder vi resultatinriktade behandlingar i flera dimensioner på ett effektfullt sätt. 
Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar skapas en microskada i huden med upp till 900 kanaler/sekund och där röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar inleder en aktivering av läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer). Den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår i upp till 24 timmar efter behandlingen, ibland längre. 
Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.
e-DERMASTAMP® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:


HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Huden rengörs och förbereds för behandlingen. Det sterila engångsinstrumentet förs över området som ska behandlas och det aktiva serumet (hyaluronsyra) slussas in och mättar huden. Behandlingen är inte direkt smärtsam men man måste vara medveten om att det kommer att kännas.
En rodnad uppstår och indikerar att vävnaden stimulerats korrekt, att reparations- och naturliga tillväxtfaktorer aktiverats med kollagentillväxt. Behandlingen avslutas med anpassad TEBISKIN®-produkt som ger huden barriär.

EFTERFÖRLOPP
Dagen efter behandlingen har huden en lätt rodnad som sitter i 1-3 dagar. I vissa fall fjällar huden efter ytterligare 3-4 dagar. Hudens barriärfunktion är temporärt reducerad vilket upplevs genom att huden känns torrare än normalt. Anpassad TEBISKIN®-produkt appliceras därför rikligt efter behov.

HUDVÅRD
Under behandlingens kur är det viktigt att endast använda de sterilpackade TEBISKIN®-produkterna som tillskrivs och hör till respektive behandlingsindikation. Dessa produkter är anpassade till det ökade upptag som behandlingen medför av vävnaden. Övriga kosmetiska produkter utgör hög risk för kraftfulla sidoeffekter såsom allergiska reaktioner och allvarliga biverkningar. Följ alltid noga de anvisningarna Du får från din behandlare för säkerhet och bästa behandlingsresultat.

Rekommendationer:
En kur omfattar vanligtvis 3 behandlingar med 1-4 veckors intervall. 
Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.
Med e-DERMASTAMP® behandlar vi:
Åldrad hud, Rynkor och Linjer, Ärr, Ytlig strukturförändring, Pigmenteringar, Ytliga kärl, etc.

E-DERMASTAMP 
Full Face Microneedeling 1595:-/1695:- 
inkl. rengöring, Microneedeling med Hyaluronserum, lugnande Dermaroller Sheetmask och avslutande produkter.NEEDLEBOOST är en kurbehandling där även produkter för användning under hela kurbehandlingen ingår för att ytterligare stimulera, återaktivera och korrigera Din hud med senaste teknologin. 
Behandlingen ger även effektiv förebyggande antiåldrandevård som bevarar hudens ungdomliga fräschör. Kom ihåg! - Det är alltid lättare att förebygga än att korrigera. Ta hand om Din hud på ett tidigt stadium.

Varje behandling NEEDLEBOOST tar ca 30-45 min och upprepas som kur på 4 gånger med behandling med 1-4 veckors intervall. Behandlingen har få eller inga sidoeffekter, endast en lätt rodnad indikerar att hudens funktioner aktiverats. 

VILKEN NEEDLEBOOST PASSAR DIN HUD?

HYDRATE - Fukt
Ger ökad fukt, fyllighet och stimulerad cellförnyelse. Tillför antioxidanter som aktivt skyddar mot hudens åldrandeprocess.

REVITALIZE - Vitalisering
Stärker hudens barriärfunktion och upprätthåller normal vävnadstillväxt. Jämnar ut ytstrukturen och revitaliserar vävnaden.

ENERGIZE - Lyster & Jämn Hudton
Ger ökad lyster, jämn hudton och reducerad oönskad pigmentering. Tillför C-vitamin och Zink för stimulerad helandeprocess.

SKINBOOST - Cellförnyelse & Fasthet
Ger ökad cellförnyelse, jämn hudton och fasthet. Jämnar ut hudens ytstruktur för ökad lyster. Tillför Hyaluronsyra, antioxidanter och peptider med rynkreducerande egenskaper.

NEEDLEBOOST Introduktionspris 5995:-/+75:- 
Kur 4 gånger inkl. hemvårdsprodukter. 
Inkl. komplett produktpaket anpassat för respektive hudtyp, Rengöring, Dermaroller Hyaluronsyra sheetmask, Serum, Dag-/Nattkräm (värde 1,685 - 2,680:-).
(värde 1,685 - 2,680:-)

NeedleBoost PRO (tillägg GA 30 innan Dermastamp)
kur på 4 gånger inkl. hemvårdsprodukter 
(värde 1685:--2680:-)introduktionspris 8995:-/+75:-
Samma behandling som ovan men med pensling av GA 30 AHA syra innan behandlingen med E-Dermastamp inleds. Passar för dig som verkligen vill investera i din hy. Effekten av både AHA och Microneedeling under samma behandling är betydligt större. 


Site Builder drivs av  Vistaprint